Fruit SHARK celonerezový drvič ovocia - model 2021

Kód: 406-001
Akcia Tip
Značka: VARES
ZADARMOZADARMO
Fruit SHARK celonerezový drvič ovocia - model 2021
€585 / ks €487,50 bez DPH
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia
Nový systém jednoduchého čistenia bez použitia náradia. Dokonalé spracovanie ovocia až do 100 mm, ideálna hrubosť spracovaného ovocia pre lisovanie, maximálnu výťažnosť ovocné šťavy! Unikátny celonerezové prevedenie stroja, vysoká životnosť.

Detailné informácie

20 rokov na trhu záhradnej techniky
20 rokov na trhu záhradnej techniky
Odborné poradenstvo pri výbere správnej techniky
Odborné poradenstvo pri výbere správnej techniky
Vlastný servis a sklad náhradných dielov
Vlastný servis a sklad náhradných dielov
Garantovaný záručný a pozáručný servis
Garantovaný záručný a pozáručný servis

Podrobný popis

 Drvič ovocia SHARK - model 2021

Tubus a drviace ústrojenstvo tohto vynikajúceho pomocníka je vyrobené z vysoko kvalitnej potravinárskej nerezovej ocele. Použitá nerezová oceľ zaisťuje absolútne hygienickú prevádzku , pekný vzhľad, veľmi vysokú odolnosť a tiež dlhú životnosť tohto stroja.

Nový typ profi motora - kompaktné prevedenie s ovládaním, prúdovou a nadprúdovou ochranou. Nominálny výkon 1,1 kW, väčšiu účinnosť a krútiaci moment, väčší ložiská, zosilnená hriadeľ. Pridané druhej gufero tesnenia hriadeľa motora - zdvojená ochrana proti zatečeniu šťavy do motora. 
Väčší stupeň krytia IP55 (Chránené proti striekajúcej vode)

Motor drviča má výkon 1,1 kW ( 230V ). Drvič SHARK Fruit je určený na spracovávanie ovocia, predovšetkým jabĺk, hrušiek ale i ďalších ovocných plodov ( vrátane kôstkovín ) určených na lisovanie ( muštovanie ) alebo ďalšiemu inému spracovaniu. V drviči SHARK Fruit možno spracovávať celé plody a to až do priemeru 100 mm. Ovocie sa veľmi rýchlym a jednoduchým spôsobom " nadrví " na malé kúsky, ktoré sa potom veľmi ľahko vylisujú. Ovocie je nadrtené ( nasekané / rozmixované ) na veľmi jemné čiastočky plné ovocnej šťavy. Spracovaním ovocia v drviči SHARK Fruit je tak zaistené ľahšie a efektívnejšie získanie ovocnej šťavy pri následnom lisovaní. Drvič SHARK Fruit tak veľmi efektívnym spôsobom nahrádza inak veľmi zdĺhavú prípravu ovocia ( strúhanie alebo iné delenie ) pred jeho vlastným lisovaním.

Ovocie sa do drviča vkladá jeho násypkou. Ideálnym riešením je vysypávať ovocie do drviča priamo z vedra alebo prepravky. Násypkou potom ovocie rovnomerne prepadáva na nerezový kotúč vybavený rezným nožom a nerezovú " vrtuľkou ", kde je spracovávané . Rovnomerné prepadávanie ovocia tubusom drviča je ovplyvňované tromi ( opäť nerezovými ) prepážkami. Rozdrvené ovocie je transportované do nádoby s využiteľným objemom 20 l, ktorá je súčasťou drviča Nádoba je zaistená proti eventuelnému pohybu pomocou držadla nádoby , ktoré je zabezpečené na tele drviča . Obsah nádoby je možné kontrolovať kedykoľvek počas prevádzky stroja odklopením jej veka. Odklopení veka nemá žiadny vplyv na chod alebo bezpečnosť stroja . Súčasťou nádoby je tiež sada mikroténových vriec. Po naplnení nádoby rozdrveným ovocím sa nádoba vyberie ťahom vpred ( naznačené šípkou ). Veko nádoby je možné jednoducho zabezpečiť pomocou držadla nádoby. Po vybratí nádoby sa pomocou bezpečnostnej záklopky automaticky uzavrie priestor pod drvičom.

Tým je zabránené eventuelnému nebezpečenstvo úrazu obsluhy stroja ( vloženie ruky do bežiaceho stroja ). Pre pokračovanie v práci sa nádoba opäť nasunie späť pod drvič. Na oporných nohách drviče sú koľajničky , ktoré usmerňujú a uľahčujú vybratie a opätovné nasadenie nádoby. Drvič SHARK Fruit je naozaj rýchlym a predovšetkým výkonným pomocníkom všetkých záhradkárov i Sadar .

 

VIAC INFORMACIÍ:

FRUIT Shark 1,6 kW - drtič ovoce VARES

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: